Zomerbewoners werden planten genoemd die je beter niet op de site kunt planten: het zal geen gedoe zijn

Береза

Zomerbewoners werd geadviseerd om geen populaire en zelfs hele mooie planten op hun percelen te laten groeien.

We zullen niet alleen over bloemen praten, maar ook over bomen. Ondanks hun uiterlijk kunnen ze grote problemen veroorzaken.

Een expert van de online publicatie BelNovosti, een agronoom en landschapsontwerper, vertelde ons welke planten niet in het land mogen worden gekweekt en waarom.

Plant deze bomen en bloemen niet!

Sparren

Het heeft vrij krachtige wortels die vrij breed kunnen groeien.

Als u een spar in de buurt van een huis of ander gebouw plant, kunnen de wortels zelfs de fundering beschadigen.

Wilg

Het is belangrijk om variëteiten te kiezen, omdat sommige kunnen groeien en niet alleen nuttige ruimte in beslag nemen, maar ook extra schaduw creëren – niet alle gecultiveerde planten zullen van zo’n buurt houden.

Berk

Het moet uit de tuin worden gehouden. Berk houdt van water en kan zwakke planten zonder water achterlaten. Concurrenten in de tuinbedden mogen achterblijven.

Lelietje-van-dalen en rode vlierbes

Beide planten bloeien prachtig, maar zijn gevaarlijk voor mens en huisdier. De bloemen, het fruit en het sap in de bladeren zijn giftig.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips