Veel mensen verbouwen actief knoflook op hun percelen, omdat het ingrediënt zeer geschikt is voor het bereiden van een verscheidenheid aan gerechten.
Niet iedereen is echter op de hoogte van de verborgen mogelijkheden van het product.
Het bleek dat het in de datsja met maximaal voordeel kan worden gebruikt, merkt een expert uit de online publicatie BelNovosti op, een landschapsontwerper en agronoom-wetenschapper.
Welke opties voor het gebruik van knoflook in het land zijn de moeite waard om te weten?
Omgaan met de Coloradokever
Je moet ongeveer zes knoflookkoppen nemen en ze door een pers halen. Meng de resulterende pulp met een kilo gemalen stinkende gouwe.
Plaats in een emmer met heet water.
Na zes dagen filteren we de samenstelling en verwerken we de aardappelen.
Versla de mollen
Veel mensen kunnen met deze plaag te maken krijgen. Met hem omgaan is niet zo eenvoudig. Er is echter een methode die goede resultaten oplevert. Om dit te doen, hoef je alleen maar gepelde teentjes knoflook in mollengaten te sturen. De plaag zal uw gebied snel verlaten.
Verhoogde opbrengst
Om ervoor te zorgen dat de gewassen gezond zijn en een goede oogst opleveren, moet knoflook in de buurt worden geplant. Aubergines, tomaten, aardbeien, paprika’s, wortels, sla, selderij, aardappelen, krenten en frambozen reageren het beste op zo’n buurman.