Hoe u as in uw datsja kunt gebruiken: ervaren zomerbewoners noemden de 3 beste opties

зола

Veel ervaren zomerbewoners behandelen as met het nodige respect, omdat dit product zich van de beste kant heeft weten te bewijzen.

Anderen bekijken de kunstmest echter met enige scepsis.

Maar het is de moeite waard om de twijfels terzijde te schuiven: as is inderdaad een zeer hoogwaardig product voor een zomerresidentie, zegt de landschapsontwerper en agronoom, expert bij de online publicatie BelNovosti.

Wat zijn de 3 opties om het product te gebruiken dat de moeite waard is om te weten?

Zuurgraad

Veel mensen weten dat gewone as een effectief middel is om de zuurgraad te normaliseren. Bovendien is de consumptie van middelen klein.

Neem niet meer dan drie glazen per vierkante meter.

In het proces van landen

Niet iedereen verrijkt de gaten met as, hoewel dit een betaalbare, eenvoudige en effectieve methode is om de opbrengst te verhogen. Neem voor elk gat slechts een handvol kunstmest.

Universele meststof

Op basis van as kun je een uitstekende universele remedie bereiden die bij elk gewas past. Om de kunstmest te bereiden, moet je een halve liter as in een emmer water oplossen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips