Hoe mosterdpoeder in het land te gebruiken: 3 geweldige opties

дача

Mosterdpoeder is een uitstekende natuurlijke remedie die actief wordt gebruikt door ervaren huisvrouwen.

Maar zomerbewoners kunnen er ook veilig gebruik van maken.

In sommige gevallen zal mosterdpoeder een uitstekende assistent op de site zijn, zegt een expert uit de online publicatie BelNovosti, een landschapsontwerper en agronoom-wetenschapper.

Wat zijn de 3 trucs die je moet kennen?

Om te gaan met het probleem van de Coloradokever

Veel mensen “lijden” aan dit insect, maar niet iedereen kent een eenvoudige manier om de plaag te overwinnen. Je moet een emmer water verwarmen en er een pakje mosterd in verdunnen. Je hebt 200 gram poeder nodig.

De compositie wordt ongeveer drie uur lang niet aangeraakt.

Voeg vervolgens een paar eetlepels azijn en een half stuk gemalen zeep toe aan de container. Op deze manier kunnen aardappelen elke zeven dagen worden verwerkt. Na de eerste keer zul je merken dat het aantal Coloradokevers aanzienlijk kleiner is geworden.

Naaktslakken

Een ander type ongedierte dat voortdurend moet worden bestreden. Als u geen maatregelen neemt, zullen slakken uw gewas snel vernietigen.

Gebruik het poeder daarom gerust om planten af ​​te stoffen en te mulchen. Mosterd zelf is absoluut onschadelijk voor het gewas en de bodem.

Uien vlieg

Als u de plaag niet wilt bestrijden, kunt u eenvoudigweg voorkomen dat deze verschijnt. Daarom is het belangrijk om de grond goed voor te bereiden op het planten van uien.

Neem eerst een deel mosterd op drie delen as en “kruid” de bedden met het resulterende mengsel. De procedure moet drie keer worden herhaald met een interval van anderhalve week. In dit geval hoef je tijdens het seizoen niet eens aan de uienvlieg te denken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips