Gebruik bij het bereiden van broodjes deze groente in plaats van aubergines: het zal veel sneller, lekkerder en gezonder blijken

огурцы

Auberginerolletjes zijn een zeer populair gerecht.

Het voorgerecht is ongelooflijk lekker en vullend.

De vulling bevat meestal kaas, knoflook, noten en kruiden, waardoor het gerecht interessante smaaktonen krijgt.

Ondanks alle voordelen van dergelijke broodjes raden een expert in de Belnovosti-netwerkpublicatie op het gebied van koken, een chef-kok en een vierderangsbakker echter aan om het hoofdingrediënt te vervangen.

De specialist adviseert om geen aubergines te gebruiken, maar… komkommers. In dit geval zal de bereiding van de snack versnellen en zal het gerecht gezonder worden.

Zo maak je komkommerrolletjes

Neem wat komkommers en was ze. Snijd het fruit vervolgens in de lengte door met een dunschiller.

Je zou veel dunne platen moeten krijgen. Je moet de vulling erin wikkelen.

Het hoofdbestanddeel van de laatste moet kwark zijn, waardoor de massa dichtheid krijgt.

Aan deze kaas kun je knoflook, kruiden, gehakte walnoten etc. toevoegen.

Komkommerrolletjes zijn om verschillende redenen beter dan auberginerolletjes. Ten eerste wordt het gerecht sneller bereid: het is niet nodig om iets te laten weken of braden.

Ten tweede is het eten gezonder: het bevat veel minder vet.

Ten derde zullen veel fijnproevers komkommerbroodjes veel lekkerder vinden dan het gebruikelijke aubergine-voorgerecht.

Eerder zei de deskundige.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips