Welke bloemen mogen niet gegeten worden: gebruik ze niet om gerechten te versieren – ook al heb je de foto op internet gezien

Блюдо

De trend van bloemen als onderdeel van een gerecht wint ieder jaar aan populariteit onder foodstylisten.

Als je besluit te repliceren wat je in je keuken hebt gezien, moet je weten dat sommige bloemen oneetbaar zijn.

Ze mogen niet op een bord worden geplaatst, zelfs niet als decoratie, omdat het sap dat eruit lekt vergiftiging kan veroorzaken.

Sommige planten zijn zo giftig dat ze dodelijk kunnen zijn. Zelfs als het mogelijk is de dood te vermijden, zullen de gevolgen hoe dan ook onaangenaam zijn, aangezien ze onder meer ernstige spijsverteringsstoornissen, huiduitslag, anafylactische shock, enz. omvatten.

De lijst met bloemen die niet als voedsel mogen worden gebruikt, omvat azalea, herfstcolchicum, hortensia, blauwe regen, berglaurier, vingerhoedskruid, narcis, lelietje-van-dalen en oleander.

Let op: deze lijst is niet volledig.

Vermijd ook bloemen die zijn behandeld met pesticiden of andere chemicaliën, of die zijn verzameld in de buurt van drukke wegen.

Voordat u een bloem aan het gerecht toevoegt, is het in ieder geval raadzaam een ​​specialist te raadplegen.

Eerder hebben we fouten in de zorg opgesomd.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips