Violet in huis: wat gebeurt er in dergelijke woningen volgens borden

фиалка

Tekens en bijgeloof zijn in de loop der jaren geëvolueerd en veel ervan hebben de moderne generatie bereikt.

Een van de favorieten zijn de voortekenen gewijd aan viooltjes.

Deze plant wordt alles genoemd: een energievampier en een familietalisman.

Er zijn zoveel tegenstrijdigheden in de tekens over deze bloem dat het de moeite waard is om dit probleem afzonderlijk te bekijken.

Violet: vampierbloem

Sinds de oudheid bestaat er een legende dat violet ’s nachts wordt geactiveerd en vitaliteit ontleent aan vredig slapende mensen.

Ondanks het feit dat veel van de eigenaren zich ’s morgens zwak voelen en andere tekenen van slaapgebrek hebben, hoewel ze normaal sliepen, is hier een wetenschappelijke verklaring voor.

Feit is dat violet ’s nachts, net als andere planten, intensief zuurstof absorbeert en vervolgens koolstofdioxide afgeeft.

En overdag gebeurt het tegenovergestelde. Daarom wordt het niet aanbevolen om de plant in de slaapkamer te plaatsen en zullen de voortekenen gemakkelijk worden geneutraliseerd.

Een ander teken over viooltjes suggereert dat als je ze uit de handen van een onbekende vrouw koopt, de koper een beetje pech kan ervaren.

Het is raadzaam om de verkoopster in ieder geval lange tijd van gezicht te kennen.

Viooltjes en ongehuwde meisjes: tekens

Sommige ongehuwde dames zijn serieus geïnteresseerd in de invloed van viooltjes op de vorming van hun persoonlijke leven.

Een aantal tekens adviseren niet om betrokken te raken bij het fokken ervan als een meisje ernaar streeft geluk te vinden.

Als zo’n doel nog niet bestaat en de dame niet actief zoekt, is er geen verbod op de aanwezigheid van zo’n bloem in huis.

Het is ook de moeite waard om de volgende eenvoudige tekens over viooltjes te kennen:

als je toevallig iemand een plant water ziet geven, zal er in de nabije toekomst een trieste periode beginnen, als het viooltje met de juiste zorg begint te verdorren, betekent dit dat het een negatieve klap heeft gekregen die op de eigenaar is gericht;

Als je tegelijkertijd op je intuïtie en logica vertrouwt, kun je gemakkelijk achterhalen waar de echte tekenen zijn en waar de fictieve roddels zijn.

Positieve signalen over violet

Ondanks een hele kar met negatieve signalen, wordt het viooltje als een goede bloem beschouwd en zal het, met de juiste verzorging, de eigenaar zeker bedanken.

Volgens observaties zijn de meest voorkomende tekenen van positieve aard de volgende:

als de bloem weelderig wordt, wachten harmonie en geluk op het gezin. De spruiten, die vlezige bladeren dragen, voorzien het gezin van een financiële stroom van overvloed;
als een viooltje van welke kleur dan ook naast het bed van een pasgeboren kind wordt geplaatst, zal het zijn immuniteit versterken;
als een eenzaam persoon maandag voor zonsondergang een bloem van een plant weet te plukken, zal hij binnenkort zijn zielsverwant ontmoeten;
als een getrouwde dame een plant aan een eenzaam persoon geeft, zal ze snel gezinsgeluk vinden;
Als er een bloem met een andere kleur op de plant wordt gevonden, is de eigenaar zwanger. Als ze niet wenselijk is, adviseert het viooltje de vrouw zich te onthouden van gedachteloze en onbeschermde relaties;
Als er in het gezin of op het werk een sfeer van voortdurend conflict heerst of als er een manipulator is met wie je vaak je pad moet kruisen, is het de moeite waard om een ​​viooltje in huis te plaatsen. Het neutraliseert de bedoeling van een ruzie, en als het toch gebeurt, zal het de negatieve gevolgen wegnemen.

Oude mensen weten dat viooltjes kleine plagen en insecten uit hun huis of appartement kunnen verjagen.

Er zijn ook een aantal tekens over de kleur van deze ongewone plant die u zullen helpen bij het kiezen van de juiste optie.

Violette kleur: tekens

De kleurwaarneming van een bloem helpt je om er het nodige contact mee te maken.

De meest populaire kleuropties voor planten zijn:

Witte viooltjes worden beschouwd als een symbool van zuiverheid en onschuld. Daarom zijn ze ideaal voor baby’s en oudere kinderen.
Dezelfde bloem heeft een positief effect op het zenuwstelsel;

roze violet is ideaal in gevallen waarin een persoon door anderen wordt gemanipuleerd, hem onnodige gedachten en ideeën oplegt, de bloem ze verwijdert, helpt de controle over zijn leven over te nemen;

blauwe of lila kleur helpt de achtergrondsfeer van het huis te stabiliseren.

Met behulp van deze tekens kun je contact vinden met zo’n interessante plant als violet.

Eerder vertelden we je hoe en wat pioenrozen zijn.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips