Wat moest er met het bruidsboeket gebeuren om het in het Guinness Book of Records te krijgen: iedereen zal verrast zijn

Цветы

Zo’n bijzondere gebeurtenis als een bruiloft heeft veel attributen: een limousine, een sluier, een trouwjurk en natuurlijk een bruidsboeket.

In dit artikel vertellen we je over een van de meest ongewone bruidsboeketten die deze wereld ooit heeft gezien.

We hebben het over het grootste boeket voor een bruiloft, dat vanwege zijn omvang is opgenomen in het Guinness Book of Records.

Het boeket woog 92 kilogram en was 60 meter lang. Dus om het te begrijpen: de lengte van een trouwlimousine is slechts “ongeveer” vijf meter, dus de cijfers zijn echt indrukwekkend.

Het record werd in 2003 gevestigd door een echtpaar uit India.

Over de kosten van een werkelijk gigantisch bruidsboeket is helaas niets bekend.

Maar we weten dat er 1500 verschillende bloemen in zaten: 200 madeliefjes, 60 lelies, 500 rozen, 400 anjers en 340 gipskruiden, maar ook druivenbladeren, cedertakken en yuccastengels.

Het is natuurlijk simpelweg onmogelijk om deze pracht alleen mee te nemen, dus werd het boeket niet alleen door de bruid gedragen, maar ook door 79 van haar bruidsmeisjes en 47 bruidsjonkers.

Eerder hadden we het over de wereld zelf.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips